Hva er FINNland og Strand?

Før sommeren beviste Michael og Johanne at man kan leve på FINN.no. Nå skal de ut i Norge for å løse andres små og store problemer – kun ved hjelp av FINN.no.

Vi tror nemlig at de fleste nordmenn har noe de bare ikke får gjort. Det kan være gulvlisten du aldri får lagt, bryllupsreisen dere ikke har fått tid til eller den gamle veven du burde solgt for lengst. Bak hver av disse tilsynelatende uløselige utfordringene ligger det en historie – og disse historiene vil vi gjerne høre. I løpet av høsten velger vi ut ti historier som Michael og Johanne skal gi en lykkelig slutt.

Så fortell oss om hva du aldri har fått gjort, og vinn løsningen med FINNland og Strand.

Lukk

Konkurranseregler

 1. Alle kan delta i konkurransen, men ansatte i FINN.no, Seefood AS og Try/Apt kan ikke vinne premier.
 2. For å delta i konkurransen må du først melde inn et problem på kampanjesiden. Alle bidrag må inneholde minst ett bilde, og omfanget av det som skal ordnes må helst ikke overskride 20.000,- Hvis man ikke aner noe om omfanget utviser juryen skjønn. Vi kan for eksempel ikke bygge nytt hus til deg, men om du trenger å fikse noe hjemme du aldri får gjort ferdig er du på riktig spor.
 3. For å kunne vinne må man godta å bli filmet til en episode av FINNland og Strand. Episoden vil bli vist på kampanjesiden FINN.no/finnland til høsten og muligens som reklamefilm på TV.
 4. For å delta i konkurransen må du være bosatt i Norge.
 5. Alle bidrag godkjennes manuelt av ansatte i Try/Apt før de legges ut på kampanjesiden.
  Vi forbeholder oss retten til å avvise bidrag som vi mener blir for personlig utleverende, eller hvor andre personer eller familiemedlemmer utleveres.
 6. Alle som sender inn bidrag er med i konkurransen om å vinne 1 av 10 løsninger på problemene til en verdi av 20 000 kr.
 7. Vinnere plukkes ut av en jury bestående av ansatte i FINN.no, Seefood AS og Try/Apt.
 8. Premiene kan ikke byttes i kontanter eller overdras.
 9. Deltakernes fornavn og bilder kan brukes i markedsføring av konseptet på nett, i avis, i tv reklame eller andre kanaler. Gjennom deltakelse i konkurransen/aktiviteten godkjenner deltakerne en slik bruk.
 10. FINN.no forbeholder seg retten til å kunne endre konkurransen/aktiviteten, regler og innhold når som helst under konkurranseperioden.
 11. FINN.no er ikke ansvarlig for tekniske feil som kan oppstå under konkurransen og som ligger utenfor FINN.no sin rimelige kontroll.
 12. Personopplysninger om deltakerne blir registrert for å administrere konkurransen og kontakte vinnerne. FINN.no vil ikke videreformidle din kontaktinformasjon til andre aktører .
laster...